Reces > Tin


Μικροδερμοαπόξεση

Ελάχιστα επεμβατική διαδικασία

Η  αναζωογόνηση του δέρματος με μικροδερμοαπόξεση χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των  ελαφρών  ουλών, τον  αποχρωματισμό, τη φωτογήρανση και  τις ραγάδες.

 

 
3d

Πώς λειτουργεί;

Ψάχνετε για ένα μη χειρουργικό τρόπο για να φρεσκάρετε και να αναζωογονήσετε  το δέρμα στο πρόσωπό σας; Οι θεραπείες μικροδερμοαπόξεσης, μιας λιγότερο επιθετικής προσέγγισης από την δερμοαπόξεση, κάνει χρήση ενός ελάχιστα λειαντικού μέσου για την απαλή λείανση του δέρματος, αφαιρώντας την παχύτερη, άνιση εξωτερική στοιβάδα. Αυτό το είδος αναζωογόνησης του δέρματος χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της φωτογήρανσης, τον αποχρωματισμό και τα ελαφρά σημάδια και υπάρχει ακόμη  και μικροδερμοαπόξεση για ραγάδες.

Φανταστείτε ένα πολύ λεπτό sand  Blaster και θα πάρετε μια εικόνα για το πώς λειτουργεί η μικροδερμοαπόξεση. Χρησιμοποιεί μικροσωματιδια, ή ένα diamond-tipped ραβδί, το οποίο κάνει slough off στο ανώτερο στρώμα (επιδερμίδα) του δέρματός σας και να τoνώνει την αύξηση του νέου δέρματος. Αυτή η τεχνική βοηθά επίσης να πυκνώσει το κολλαγόνο σας κάτι που  οδηγεί σε μια νεώτερη χροιά. Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη στο δέρμα σας, που βρίσκεται σε αφθονία όταν είστε στην παιδική ηλικία και κάνει το δέρμα φαίνεται λείο και τεντωμένο. Η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται καθώς μεγαλώνουμε, με αποτέλεσμα το πιο χαλαρό, ανομοιόμορφο δέρμα.

Δεν υπάρχει σχεδόν καμία ενόχληση στη μικροδερμοαπόξεση, που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστείτε τοπική αναισθησία και δεν υπάρχει περίοδος ανάρρωσης ή διακοπήςτων καθημερινών σας δραστηριοτήτων.

Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της μικροδερμοαπόξεσης;

Υπάρχουν δύο είδη θεραπειών μικροδερμοαπόξεσης. Η μία προσέγγιση περιλαμβάνει μια φορητή συσκευή όπου διοχετεύει μικροσκοπικά κρύσταλλα σε όλη την επιδερμίδα σας. Ένας συνημμένος αναρροφητήρας «ρουφάει» ταυτόχρονα αυτά τα κρύσταλλα απολέπισης πίσω στο μηχάνημα, μαζί με το νεκρό ή χαλαρωμένο δέρμα. Η νεότερη προσέγγιση χρησιμοποιεί ένα diamond-tipped ραβδί που απαλά μετατοπίζεται καθ 'όλη την έκταη του δέρματός  σας για να γίνει η  απολέπιση.

Κάθε θεραπεία διαρκεί περίπου μισή ώρα. Μπορεί να αισθανθείτε ένα ήπιο ξύσιμο αφού κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αφαιρούνται τα επιφανειακά κύτταρα του δέρματος. Επιπλέον, θα παρατηρήσετε μια δονούμενη αίσθηση που μοιάζει με μασάζ. Υπάρχει επίσης ένα μηχανισμός αναρρόφησης να αναρροφά  το νεκρό δέρμα.

Στη συνέχεια, ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει μια ειδική ενυδατική κρέμα προσώπου ή των προϊόντων για να ενισχύσει και να παρατείνει το αποτέλεσμά που έχει επιτευχθεί. Δεν υπάρχει περίοδος ανάρρωσης ή διακοπήςτων καθημερινών σας δραστηριοτήτων.

Αποτελέσματα της μικροδερμοαπόξεσης

Η μικροδερμοαπόεση μπορεί να βοηθήσει στην:

 • Εξάλειψη των σημείων ηλικίας καιτων μαύρων στιγμάτων.

 • Εξάλειψη υπερχρώσεων (σκοτεινές κηλίδες στο  δέρμα).

 • Απολέπιση του δέρματός σας, με αποτέλεσμα μια ανανεωμένη εμφάνιση.

 • Περιορισμό της εμφάνισης των ραγάδων.

 • Μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Ειδικά κριτήρια, κίνδυνοι και ανάρρωση

Οποιαδήποτε δυσφορία βιώνεται ως μέρος της μικροδερμοαπόξεσης είναι συνήθως μικρής διάρκειας. Αυτή μπορεί να περιλαμβάνει ερυθρότητα και οίδημα, τα οποία θα πρέπει να υποχωρήσουν μέσα σε λίγες ώρες. Αργότερα, μπορείτε να περιμένετε το δέρμα να είναι λεπιοειδές και ξηρό για αρκετές ημέρες. Πρόσθετοι κίνδυνοι περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Μώλωπες που μπορεί να προκύψουν από την αναρρόφηση, οι οποίες μπορεί να διαρκέσουν αρκετές ημέρες.
  • Το δέρμα σας θα είναι πιο ευαίσθητο στην έκθεση στον ήλιο. Να είστε βέβαιος να χρησιμοποιείτε  αντηλιακό, ειδικά αμέσως μετά από μια συνεδρία μικροδερμοαπόξεσης


Σε μακροπρόθεσμη βάση
Το νέο σας λαμπερό δέρμα θα είναι μακράς διαρκείας, ανάλογα με τη σοβαρότητα της φθοράς του δέρματος σας και τον αριθμό των θεραπειών που λαμβάνετε. Πολλοί άνθρωποι κάνουν δύο θεραπείες μικροδερμοαπόξεσης το μήνα αρχικά και στη συνέχεια, μία ανά μήνα ως μέρος ενός σχεδίου συντήρησης.


Είναι η μικροδερμοαπόξεση σωστή για μένα;

Η μικροδερμοαπόξεση του προσώπου διενεργείται ορισμένες φορές χωρίς ιατρική επίβλεψη, συχνά σε συνδυασμό με θεραπείες προσώπου spa. Μπορείτε να αποφύγετε τυχόν κίνδυνους ή  επιπλοκές και να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα από την επίσκεψη σε ειδικευμένο πλαστικό χειρουργό. Παρά το γεγονός ότι ο χειρουργός δεν μπορεί να εκτελέσει τη διαδικασία, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι υπάλληλοι του χειρουργού είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι και εποπτεύονται.

 

 
notes